Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kampmansweg in Dalfsen 7722 RV

Kampmansweg

7722 RV Dalfsen
Koopsom € 190.095,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Wonen en werken in Dalfsen!
Op één van de mooiste plekken in Dalfsen kunt u het wonen én werken combineren. Volop groen en ruimte in een prettige woonomgeving. Dit is een unieke kans om uw wensen te verwezenlijken.

De woning zal voor op de kavel (aan de kant van de Kampmansweg) worden gebouwd zodat u tuin op het zuiden is georiënteerd. Een zeer prettige bijkomstigheid van deze...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Wonen en werken in Dalfsen!
Op één van de mooiste plekken in Dalfsen kunt u het wonen én werken combineren. Volop groen en ruimte in een prettige woonomgeving. Dit is een unieke kans om uw wensen te verwezenlijken.

De woning zal voor op de kavel (aan de kant van de Kampmansweg) worden gebouwd zodat u tuin op het zuiden is georiënteerd. Een zeer prettige bijkomstigheid van deze opzet.

Aan de Kampmansweg zijn momenteel nog 5 kavels beschikbaar. Deze kavels hebben afmetingen van 1.311 m2 tot 1.970 m2 en bieden voor ondernemers een diversiteit aan mogelijkheden.

Dalfsen is een prachtig en groen dorp dat een fantastische ligging aan de Vecht heeft. Het dorp kent vele, actieve lokale ondernemers. Dalfsen beschikt over een treinstation en ligt onder de rook van Zwolle, zo zijn A-wegen binnen 15 minuten bereikbaar. Kortom, een ondernemend dorp op een A-locatie.

De impressies van de woningen zijn 'slechts' voorbeelden. U kunt bouwen geheel naar eigen stijl en smaak.

De beschikbare kavels:
Kavel 1,1 deze is groot 1675 m2 koopsom bedraagt € 242.875,= excl. 21% BTW
Kavel 1,4 deze is groot 1960 m2 prijs op aanvraagVanzelfsprekend zijn er wat 'spelregels' ten aanzien van het bouwen zoals de grootte van de woning en het te bouwen bijgebouw dan wel bedrijfshal. Mocht u meer willen weten, neem gerust contact op met ons kantoor. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 190.095,- kosten koper Specificatie BTW belast Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg Indeling Perceeloppervlakte 1310 m²
Route van naar Kampmansweg, 7722 RV Dalfsen

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.