Gjaltema Assurantiën & Makelaardij B.V.

Wilhelminastraat 17
7721 CD Dalfsen
Tel: 0529-488000
makelaardij@gjaltema.net
Boekweitland, 7722 TP Dalfsen Koopsom € 160.000,- v.o.n.
Boekweitland in Dalfsen 7722 TP

Omschrijving

Boekweitland Oudleusen

Voor starters op de woningmarkt bouwen we een blok van vier woningen aan het Boekweitland in Oudleusen, gelegen in de wijk Muldersveld. Elke woning heeft op de begane grond een entree met meterkast en een toilet. De keuken is aan de voorzijde en de woonkamer is aan de tuinzijde gelegen. De trap naar de verdieping bevindt zich in de woonkamer met onder daaronder een opbergkast. Op de verdieping vind je een grote slaapkamer, een kleinere slaapkamer en de badkamer met ruime douche. De overloop is voorzien van een opbergkast. Op zolder is de installatietechniek van de woning opgesteld en daar is ook een mogelijkheid voor een extra slaapkamer. De hoekwoningen hebben een eigen tegelpad c.q. toegang tot de achtertuin. De tussenwoningen hebben een tegelpad in gezamenlijk eigendom voor het bereiken van de achtertuin.

Alle woningen hebben op de begane grond een entree met meterkast en een toilet. De keuken is aan de voorzijde en de woonkamer is aan de tuinzijde gelegen. De trap naar de verdieping bevindt zich in de woonkamer met onder daaronder een opbergkast. Op de verdieping vind je een grote slaapkamer, een kleinere slaapkamer en de badkamer met ruime douche. De overloop is voorzien van een opbergkast. Op zolder is de installatietechniek van de woning opgesteld en daar is ook een mogelijkheid voor een extra slaapkamer.


LOCATIE

Wie houdt van rust, natuur en ruimte zal zich in Oudleusen snel thuis voelen. De rust wordt alleen doorbroken door de Hessenweg, een zeer oude handelsroute die zijn naam dankt aan handelaren uit het Duitse Hessen (Oudleusen.nl). De Hessenweg zorgt ook voor het gemakkelijk bereiken van andere dorpen en steden. Het kleinschalige dorp (de kern telt ca. 1200 inwoners) biedt toch voldoende voorzieningen op het gebied van winkels, horeca, sport, lagere scholen, kinderopvang en recreatie. Het Boekweitland ligt aan de rand van het dorp, waardoor je zo het buitengebied in wandelt of fietst, maar je loopt ook binnen enkele minuten naar de dorpskern. Oudleusen valt onder de gemeente Dalfsen die een grote ambitie op het gebied van duurzaamheid heeft en die delen wij met enthousiasme.


DUURZAAM WONEN

De vier woningen aan het Boekweitland zijn standaard voorzien van drie zonnepanelen op het dak en er is in het ontwerp rekening mee gehouden dat er extra zonnepanelen op het dak geplaatst kunnen worden, zodat zelfs energieneutraal wonen mogelijk wordt. Een energiezuinige warmtepomp zorgt voor de verwarming van de leefruimtes en het douchewater en met een energiezuinig ventilatiesysteem is het leefklimaat optimaal. Dit woningenblok maakt geen gebruik van gas en voldoet daarmee aan de toekomstige wetgeving.


GEÏNTERESSEERD?

Zie jij je naamplaatje al op één van de gevels van deze duurzame starterswoningen? Vraag dan het informatiepakket aan via info@prima-thuis.nl.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 160.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 2019 Bouwjaar toelichting Indicatief Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 75 m² Perceeloppervlakte 125 m² Inhoud 250 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Aardwarmte Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 50 m² (10.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Zonnepanelen Kadastrale gegevens Gemeente Dalfsen Oppervlakte 125 m² Eigendomssituatie Volle eigendom