Mijn favorieten

Hypotheken


Algemene informatie

Belangrijk is of u voor het eerst een hypotheek gaat afsluiten of dat u al bekend bent met een Hypotheek. In de eerste situatie zullen veel begrippen nog onbekend zijn en is een goede oriëntatie absoluut van belang. U kunt zich inlezen over de volgende onderwerpen:

Heeft u op dit moment al een eigen woning (en dus hypotheek), dan is het verstandig om u goed te oriënteren op de gewijzigde regelgeving en de voorwaarden, waar u rekening mee moet houden. U moet zich afvragen of u de bestaande hypotheek mee kunt nemen naar een nieuwe woning en wat de maximale hypotheek dan mag zijn. Welke hypotheekvormen zijn voor u nog mogelijk en tot welk bedrag? Kortom, een veelheid aan gewijzigde regelgeving, die een goede voorbereiding noodzakelijk maken.

 

Oriënterend gesprek

Wij kiezen er niet voor om u via allerlei berekeningen zelf aan de slag te laten gaan. Onze werkwijze is er op gericht om in alle situaties eerst een informatief en oriënterend gesprek te voeren met u. In dat gesprek willen wij uw situatie in kaart brengen en de mogelijkheden aangeven. Uiteraard is dat gesprek ook bedoeld om over en weer tot de conclusie te komen of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.
 

Onze rol

  • Wij maken voor u een persoonlijk advies en bespreken dit met u.
  • Als u het advies overneemt verzorgen wij de aanvraag van de hypotheekofferte.
  • De offerte bespreken wij met u en bij akkoord verzorgen wij de verdere afhandeling.
  • Wij ontvangen en controleren de aktes en de afrekening van de notaris en desgewenst begeleiden wij u tijdens het passeren van de leverings- en hypotheekakte.
  • Wij informeren u over wijzigingen en de gevolgen daarvan tijdens de looptijd van uw hypotheek.
  • Wij informeren periodiek bij u naar uw persoonlijke situatie en adviseren in mogelijk noodzakelijke aanpassingen.

Kortom, uw hypotheek is onze zorg.
 

Uw rol

U informeert ons volledig over uw persoonlijke situatie en houdt ons daarvan ook op de hoogte. In dit samenspel kunnen wij u dan goed adviseren en zo zorgen wij samen voor een zo optimaal mogelijke hypotheeksituatie.

Heeft u behoefte aan een gesprek over uw hypotheek, neemt u dan contact met ons op.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring