Mijn favorieten

Aankoop

 

U gaat een huis kopen

 

Neemt u ook uw eigen makelaar mee?

Wellicht staat u op het punt om een nieuwe keuze te maken in uw leven. U wilt een (andere) woning aankopen. U zult ongetwijfeld ook uitstekend op de hoogte zijn van het huidige aanbod in de markt. Toch is het verstandig te kiezen voor uw eigen makelaar. Wat kunnen wij als makelaardij voor u betekenen? Veel.

Als deskundigen op de woningmarkt zijn wij uitstekend op de hoogte van het daadwerkelijke aanbod. Ook wat u NIET ziet op internet of in de etalage. Door de vele bronnen, die ons als professionele makelaardij ter beschikking staan, hebben wij veel zaken direct inzichtelijk. Denkt u hierbij aan verkoopprijzen, omgevingsfactoren, belemmeringen, marktwerking enz. Kortom, waarom zou u dit zelf iedere keer moeten uitzoeken? En ziet u niets over het hoofd?
 

Als aankoopmakelaar geven wij u volledige ondersteuning bij het aankopen van een woning!

Belangrijk is dat de woning perfect bij u past. Wij onderhandelen voor u over de prijs en handelen na aankoop alle zakelijke aspecten af. Een goede samenwerking is daarbij essentieel. Dit is overigens ook noodzakelijk om voor u de meest geschikte woning te vinden. Geheel conform uw wensen en mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Bel met één van onze enthousiaste medewerkers en maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring